Cukormentes, meggyes-pudingos piskóta

2024. június 03.
652
viber_kép_2024-05-29_15-15-28-717

Egy igazán könnyed és finom pudingos piskótát készítettem el, amit a saját termesztésű meggyel bolondítottam meg. Igazából bármilyen szezonális gyümölcsöt, csokoládét felhasználhatunk a végeredmény garantáltan egy finom sütemény lesz, ami ráadásul hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így azoknak is ajánlom, akik vigyáznak a vonalakra esetleg cukorbetegek.

viber_kép_2024-05-29_15-13-38-952

Hozzávalók:

Piskóta:

  • 4db tojás
  • 100g liszt
  • 1 mk. sütőpor
  • 2 ek 4x erősségű édesítő
  • gyümölcs

Puding

  • 400ml tej
  • 1 ek 4x erősségű édesítő
  • 1cs vanilia puding

Elkészítése:

A pudingport elkeverjük az édesítőszerrel és a tejjel csomómentesre főzzük. Hagyjuk kihülni. 
A 4 tojást habosra felverjük az édesítőszerrel és a sütőporral, majd a lisztet beleszitáljuk. Az egészet csomómentesre kikeverjük, majd egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük. Kanalazzuk rá a pudingot és szórjuk meg a gyümölcsünkkel. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük meg.

viber_kép_2024-05-29_15-13-39-382viber_kép_2024-05-29_15-13-38-847viber_kép_2024-05-29_15-13-39-254viber_kép_2024-05-29_15-13-39-129

Kellemes sütést kívánok!

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása