Egy igazán könnyed és finom pudingos piskótát készítettem el, amit a saját termesztésű meggyel bolondítottam meg. Igazából bármilyen szezonális gyümölcsöt, csokoládét felhasználhatunk a végeredmény garantáltan egy finom sütemény lesz, ami ráadásul hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így azoknak is ajánlom, akik vigyáznak a vonalakra esetleg cukorbetegek.
Hozzávalók:
Piskóta:
- 4db tojás
- 100g liszt
- 1 mk. sütőpor
- 2 ek 4x erősségű édesítő
- gyümölcs
Puding
- 400ml tej
- 1 ek 4x erősségű édesítő
- 1cs vanilia puding
Elkészítése:
A pudingport elkeverjük az édesítőszerrel és a tejjel csomómentesre főzzük. Hagyjuk kihülni.
A 4 tojást habosra felverjük az édesítőszerrel és a sütőporral, majd a lisztet beleszitáljuk. Az egészet csomómentesre kikeverjük, majd egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük. Kanalazzuk rá a pudingot és szórjuk meg a gyümölcsünkkel. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük meg.
Kellemes sütést kívánok!