Dr. Steinberger levek

2023. október 03.
1674
drs

Vásárlóink már hosszú évek óta ismerik és szeretik a Dr. Steinberger leveket. Jótékonyak lehetnek immunrendszer erősítésre, fogyókúrára, szív-érrendszer karbantartására. De még mennyi mindenre?

A Dr. Steinberger termékek 1997-ben kerültek forgalomba a magyarországi piacon, egy vállalkozó szellemű és az egészséges életmódot – már akkor is – fontosnak tartó házaspárnak köszönhetően.

A Dr. Steinberger termékek a német Rabenhorst anyacég által gyártott termékek. A cég több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik a gyümölcslé készítés, gyártás területén. A cég legfontosabb alapértékei a természetesség, a fenntarthatóság és a minőség. Ezek az értékek határozzák meg a cég mindennapos tevékenységének és működésének fókuszát.

Felbecsülhetetlen jelentősége van az egészség megőrzésében a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásnak, melynek jelentős részét a zöldségek és gyümölcsök képezik. A Dr. Steinberger termékek alapanyagát friss gyümölcsök és zöldségek alkotják, melyekből préseléses technológiával készülnek a magas minőségű levek, amelyek remekül beilleszthetőek az egészséges és változatos mindennapi táplálkozásba.

dr-steinberger_nyito

És miért is ajánljuk őket mi magunk is?

A MINŐSÉG EGYET JELENT A TAPASZTALATTAL

Nincs abban semmi misztikus, hogy a Dr. Steinberger levek az érintetlen természet ízeiben gazdagok. A kiváló minőség a több, mint 120 éves szakértelemnek köszönhető. A kezdetek óta a legjobb alapanyagokból, a legnagyobb körültekintéssel készülnek a különleges, nyersen préselt gyümölcs- és zöldséglevek.

CSAK FENNTARTHATÓ TERMESZTÉSBŐL

A beszállítókat szigorú kritériumok alapján válogatja a gyártó partnerünk, és hosszútávú, személyes kapcsolatot ápol velük. Így mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal készülnek termékeink. A beszerzési előírások szigorúbbak, mint a törvényben előírtak, mert elsődleges a fenntarthatóság, és az ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok!

SZIGORÚ MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Mielőtt az alapanyagokból Dr. Steinberger levek lesznek, szigorú minőségellenőrzésen mennek át. A kézzel válogatott gyümölcsöket, zöldségeket érettség, szín, íz és aroma alapján vizsgálják. Gyümölcscukor-, sav-, és vitamintartalmukat pontosan meghatározzák a gyárban, és szigorú laboratóriumi vizsgálatokkal szűrik ki a szennyezőanyagokat.

NYERS PRÉSELÉSBEN AZ IGAZSÁG

Amint a gyümölcsök átmennek a szigorú minőségi vizsgán, elkezdődhet a kíméletes feldolgozási folyamat. A Dr. Steinberger levek csak friss, nyers alapanyagokból készülnek, koncentrátumok nem kerülnek bele, így eredeti formában maradnak meg az értékes összetevők. A préselés a zöldségek, gyümölcsök esetében csak egyszer történik meg, így a természet legjava megmarad a termékeinkben.

KÍMÉLETES PALACKOZÁS

Különleges pasztőrözési folyamattal a lehető legalacsonyabb hőfokra (80-90°C) hevítve megakadályozható, hogy a frissen préselt nyers levek erjedésnek induljanak. A speciális palackozási eljárásnak köszönhetően a Dr. Steinberger levek nincsenek kitéve a hő és az oxidáció hatásainak, így természetes színük, ízük, aromájuk, vitamin- és ásványianyag tartalmuk megmarad.

VÉDŐCSOMAGOLÁS

Maga a természet kerül a jellegzetes, barna üvegpalackokba. Az üveg kiváló csomagolóanyag, mert nemcsak véd a fény káros hatásaitól, de semmilyen módon nem befolyásolja a levek ízét, vitamin- és ásványianyag-tartalmát. Így pont olyan frissen kerülnek az Ön asztalára, mint ahogyan elhagyták az üzemeket.

dr-steinberger-termekek

Nézzünk néhány levet külön-külön is, mert nem is gondolnánk mennyi mindenben segíthet nekünk.

Személyes kedvencem az ananászlé. Nem tudok betelni a friss, édes ízével.

Dr.Steinberger Ananászlé - 750 ml

A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott, érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.

ananaszle

Dr.Steinberger Antioxidánsok - Vegyes gyümölcslé (bio) - 750 ml

Kilenc értékes gyümölcsből készül ez kiváló minőségű préselt gyümölcslé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

antioxidansok

Antioxidáns szupererő - fókuszban a "feketelevek"

A Dr.Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek kínálatában három szuper antioxidáns forrásról olvashatsz most bővebben:

  • Feketeáfonya nektár
  • Feketeribizli nektár
  • Fekete berkenyelé, más néven Arónialé

feketelevek-beharangozo-facebook-2-1

Mit érdemes tudni ezekről a növényekről és az azokból készült préselt levekről?

Először kezdjük a Feketeáfonya nektárral:

  • A fekete áfonya gazdag ásványi anyagokban, kálciumban, káliumban, nátriumban, vasban, valamint foszforban, ezen kívül pedig C, A és B-vitamin forrás is.
  • Ennek köszönhető, hogy egy nagyon sokoldalú gyógyhatással bíró növény, lássuk, hogy mik is ezek:
  • a szervezet számára fokozott antioxidáns védelmet biztosít. Az egész testre kiható antioxidáns védelem az, ami kiemeli az antioxidánsok sorából:
  • A feketeáfonya leve serkentheti a vérkeringést, erősítheti a hajszálereket, támogatja a szív egészségét.
  • Természetes módon járul hozzá a vércukorszint egyensúlyához.
  • Az emésztőrendszer számára is fokozott antioxidáns védelmet biztosít.
  • Fekete áfonyalében jelen vannak a gyümölcs és a héj sötét színét adó úgynevezett flavonoid vegyületek, melyek gyógyhatásai igen jelentősek:
  • Erősíthetik a hajszálereket és megelőzik az érelmeszesedést.
  • Vérhígító hatással rendelkezik, tehát megakadályozhatják a vérrög képződést.
  • A flavonoidok jelentősen fokozzák a gyomorban a nyálkatermelődést, mely védőrétegként működik és megelőzheti a fekély kialakulását.

További pozitív hatásai:

  • Rendszeres fogyasztása csökkentheti a vérnyomást, illetve normális vérnyomás esetén hozzájárul az optimális vérnyomás fenntartásához.
  • A fekete áfonya képes jelentősen megerősíteni a szemekben található hajszálereket, illetve nagymértékben javítani tudja a szem oxigén- és vérellátását. Ezáltal a fekete áfonya hozzájárul az éleslátás megőrzéséhez és visszaszerzéséhez is.

Feketeribizli nektár:

  • A feketeribizli, egy igazi gyógygyümölcs. Ősidők óta alkalmazzák a népgyógyászatban.
  • Igazi vitamin bomba!
  • A feketeribizli gyümölcse és levele kiemelkedően gazdag C-vitaminban sőt még kálciumot és vasat is tartalmaz, így vashiányosoknak remek megoldás lehet vaspótlásra. Ezen kívül a tartalmaz A-vitamint, B1-, B2-, B6-vitamint, E-vitamint, magnéziumot és foszfort is.
  • Gazdag vitamintartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti az immunrendszert és hatékonyan veszi fel a harcot az influenza és megfázásos tünetek ellen.
  • Kiemelkedően magas C-vitamin tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns forrás. Jótékony hatást gyakorolhat a szív és érrendszeri megbetegedésekre, vérnyomás szabályozására.
  • Emellett vese- és hólyagbántalmak kezelésének is hatékony kiegészítője lehet.  
  • Gyulladáscsökkentő hatása miatt akár allergiás tünetek, valamint ízületi gyulladás kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.
  • A gyümölcs magas pektintartalma hozzájárul az egészséges bélflóra fenntartásához, illetve enyhíti az emésztési problémákat is. Magas rosttartalmából fakadóan székrekedés esetén is segítségünkre lehet.

Fekete berkenyelé

Manapság kezd egyre népszerűbb lenni a fekete berkenye, arónia gyümölcslevének fogyasztása gyógyhatású készítményként.

Gyógyító értéke magas P-vitamin- (flavonoid) tartalmának, B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C- és H-vitamin- tartalmának, A-, E- és K-vitamin provitamin-tartalmának és összességében kiemelkedően magas szabadgyök-fogó kapacitásának, antioxidáns hatásának köszönheti.

Sokoldalú gyógyhatásai a következők:

  • Kedvező hatással van a keringési rendszerre és a szívre.
  • Kedvező hatást gyakorolhat a vérnyomás szabályozásra.
  • Kiváló kiegészítője lehet cukorbetegek diétájának, ugyanis segíthet csökkenteni a vércukorszintet.
  • Természetes antibiotikumként hatékonyan képes támogatni az immunrendszert.
  • Gyulladáscsökkentő hatással bír.
  • Az emésztőrendszer támogatásában is részt vesz:
  • Megelőzheti gyomorfekélyt, segítheti a gyomorproblémák megszüntetését
  • Védő hatást gyakorolhat a belek működésére
  • Továbbá:
  • Segítheti a szervezet megtisztítását a nehézfémektől
  • Javíthatja a látást és védi a szemet az UV sugárzástól
  • Növelheti a bőr rugalmasságát (lassítja az öregedési folyamatot)

És a zöldséglevek mellett sem mehetünk el szó nélkül. Itt is van természetesen személyes kedvencem, ami egy elég megosztó ital. Ez nem más, mint a céklalé. Hűtve a legfinomabb, nagyon szeretem és gyakran iktatok céklalé napokat az életembe, amit a szervezetem is meghálál.

Dr.Steinberger Céklalé (bio) - 750 ml

Az ökológiai termesztésből származó céklát közvetlenül betakarítás után kíméletesen feldolgozzák, majd palackozzák. Az eredmény pedig egy prémium minőségű céklalé, amely a cékla természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

cekla

Dr.Steinberger Zöldbúzafű koktél (bio) - 750 ml

Élvezze ezt az ízletes, harmonikusan megkomponált koktélt, amely fiatal búzafű levéből, zöld tea kivonatból készül, gyümölcslevek hozzáadásával és spirulina mikroalgával kiegészítve. 
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a búzafűlé kinyerése, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt, ami összetevőinek köszönhetően tökéletes reggeli ital lehet.

zoldbuzafu-koktel2

Egy elég megosztó zöldséglével folytatom a sort.

Dr.Steinberger Savanyúkáposztalé (bio) - 750 ml

A legjobb termőterületekről származó bio fehér káposztából, tejsavas erjesztéssel készül ez a kellemesen enyhe ízvilágú savanyúkáposztalé. Alacsony, természetesen előforduló cukortartalmának köszönhetően fogyasztása szénhidrátszegény étrendbe is tökéletesen beilleszthető.

savanyukaposzta

Remélem sikerült kicsit közelebb hoznom téged ezekhez a nagyszerű levekhez és te is kipróbálod majd valamyiket közülük. Érdemes heti 1 léböjt napot beiktatni, amivel az immunrendszered tudod nagyon jól felturbózni az őszi időszakban.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása