FITOVITAL TERMÉKEK

2024. március 17.
510
viber_kép_2024-03-17_16-31-30-576

Számos termékkel büszkélkedhet FITOVITAL termékcsaládunk! Vásárlóink körében rendkívül közkedvelt, hisz a magas minőség mellett kedvező áron juthatnak hozzá. Az egészségmegőrzés számos területén nyújthat segítséget, legyen szó májtisztításról, hormonháztartásról, emésztés javításról vagy magnézium pótlásról, válassza a FITOVITAL termékeket. Újdonságként bemutatjuk a FITOVITAL Útifűmaghéjat is!

pexels-nataliya-vaitkevich-7615572

FITOVITAL Barátcserje kapszula

fitovital-barátcserje

1. Hozzájárulhat a női hormonális egyensúly kialakításához. 

A barátcserje igazoltan hatásos a megemelkedett prolaktinszint csökkentésében, amely a premenstruációs szindróma egyik kiváltó oka lehet.

A barátcserje hatóanyagai csökkenthetik a prolaktin felszabadulását az agyalapi mirigyben, ezáltal fokozódik a sárgatest által termelt progeszteron hormon mennyisége. A hormonegyensúly helyreállítása megszünteti a premenstruációs szindróma tüneteit 

2. Elősegítheti a menstruáció előtti és közbeni jó közérzet létrejöttét. 

A barátcserje kivonatokkal számos klinikai kutatást végeztek. Ezek a kutatások 2-6 cikluson keresztül vizsgálták a barátcserje hatását olyan premenstruációs szindrómában szenvedő nők esetében, akik korábban emlőfájdalomról vagy -érzékenységről, ödémáról, székrekedésről, ingerlékenységről, depressziós hangulatról, hangulatváltozásokról, szorongásról, idegességről vagy fejfájásról számoltak be.

3. Támogatja a testi és lelki egészséget a menopauza (klimax) időszakában.

A menopauza előtt és alatt a következő tünetek tapasztalhatók: gyakran jelentkező hőhullámok, fáradékonyság, hangulatingadozások, alvászavar, depresszió, erős verejtékezés, mellfeszülés, arcpirulás, fejfájás, szédülés, rendszertelenné váló menstruáció, koncentrációzavar, szexuális vágy csökkenése, gyors és látványos elhízás, hajhullás, szőrösödés. A progeszteronszint csökkenését a menopauza alatt is kiválthatja a megemelkedett prolaktinszint.

FITOVITAL MACA kapszula és por

maca3

Perui ginzengként is emlegetik ezt a szuperélelmiszert, a maca gyökerét. Szellemi és fizikai erőnlétfokozó, rendkívül gazdag aminosavakban, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Sportolásnál is előszeretettel használják a teljesítmény fokozására. A magas energiatartalmú szénhidrátok mellett - amelyek megújítják és frissítik a szervezetet - nagy arányban tartalmaz természetes aminosavakat. Ez a sportolók számára különösen fontos, mivel az izomépítéshez elengedhetetlenül szükség van fehérjékre, aminosavakra. A maca gyökérben ezek az aminosavak fordulnak elő nagy mennyiségben. Férfiaknál a szexuális teljesítőképesség növelésére is jótékony hatással van. Babatervezésnél a spermakép javítására is pozitív hatással bír. Prosztata egészségének megőrzéséhez is ajánlatos, mivel rengeteg cinket tartalmaz.  Nőknél fokozza a libidót, a hormonháztartásra is jótékony hatással van, szabálytalan menstruáció esetén segíthet összehangolni a hormonokat. Klimax esetén a kellemetlen kísérő tünetek enyhítésére is ajánlatos. 


Kapható FITOVITAL MACA kapszula és 
formában. Ha fogyaszt smoothe-t, egyszerűen keverje bele és már meg is van a napi energia, de kapszula formában is bevehető. 

maca1

FITOVITAL MAGNÉZIUM-BISZGLICINÁT

fitovital-mg-biszgilicnát

A magnézium létfontosságú ásványi anyag, amely szerepet játszik a test különböző funkcióiban. A magnézium-glicinát (biszglicinát) a magnézium és glicin aminosavval alkotott sója. Kiválóan felszívódó szerves magnézium, amely a nap bármely szakaszában, akár étkezéssel is bevehető, nagy dózisban sem okoz laza székletet. A magnézium-glicinát az egyik legjobban hasznosuló magnézium vegyület, lényegesen jobban szívódik fel, mint a hagyományos magnézium-oxid (amely nem vízoldékony).

Miben nyújthat segítséget a magnézium-biszglicinát? 

  • Alvási nehézségek, álmatlanság esetében
  • Ha fokozott stessznek van kitéve
  • Ingerlékeny, feszült időszakokban
  • Izomgörcsök esetén
  • Terhesség alatt fontos a magnézium pótlása
  • Támogathatja a normál vércukorszintet
  • Izületeink, izmaink védelmében
  • Vérnyomás szabályozás


    realx

FITOVITAL ÚTIFŰMAGHÉJ kapszula és őrlemény

utifu8

Az útifűmaghéj egy olyan formája a rostnak, mely az ázsiai plantago növénynemzetségbe tartozó útifű maghéjából származik. A héjak porrá őrölhetők, és az oldható rostok gazdag forrásává válhatnak. Az emésztőrendszeren belül az oldható rostok elnyelik a vizet, így lelassítják az emésztést és az ételeidben megtalálható különböző tápanyagok felszívódását.

Míg az útifüvet klinikailag hashajtóként használják, számos más, egészségre vonatkozó előnyöket is tartalmaz, amelyek magukba foglalják a rövid és hosszú távú glükózkontrollt, a fogyást, a szív- és érrendszeri egészség javulását, valamint a emésztőrendszeri problémák, például az IBS és a székrekedés csökkentését. Továbbá, az útifű gluténmentes, így alkalmas a cöliákiás betegek számára.

Az útifűmaghéjban található rostok támogatják a bélben élő, hasznos baktériumok működését, ezáltal hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez. A rostok ezen kívül hatással vannak a vér koleszterinszintjére, s lassítják a szénhidrátok vércukorszint emelő hatását is.

utifu

FITOVITAL ERITRIT 

fitovitaleritrit

Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Mint a legtöbb cukoralkoholt, így a FITOVITAL ERTITRITET is édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 

Az eritrit 90%-ban felszívódik a vastagbélben, így sokkal kevesebb emésztési problémát okoz, de vigyázzunk, mert nagyobb mennyiség fogyasztása hashatóhatású lehet. Érdemes hozzászokatni szervezetünket. Az eritrit maximális sütési hőmérséklete 160 C fok. 160 fokos sütési hőmérséklet felett elveszíti édes ízét. Az eritritet ledarálva porcukor helyett is használhatjuk (eritrit porcukor) vagy ha egy vaníliarudat teszünk az eritrites dobozba, akkor vaníliás eritrit lesz belőle és tökéletes vaníliás cukrot kapunk.
Adhatjuk levesekhez, szószokhoz, teához, kávéhoz, limonádéhoz, de készíthetünk belőle lekvárokat, szörpöket is.

Ez az édesítő kalóriamentes, glikémiás indexe pedig 0. Ennek köszönhetően tökéletes választás, ha cukorbeteg vagy esetleg fogyni szeretnél, és csökkenteni szeretnéd a kalória vagy a cukor mennyiségét az étrendedben. Ha úgy döntesz, hogy a cukrot eritrittel helyettesíted, azzal hozzájárulhatsz a fogaid egészségének megőrzéséhez.

no sugar

FITOVITAL PERUI KOVAFÖLD KAPSZULA ÉS POR

kovafold

Tisztító és méregtelenítő hatékonysága miatt kiemelkedő termék a piacon. Megtisztítja a beleket, az ereket, a nyirokkeringést és a bőrt. 

Hatékony méregtelenítés és tisztítás

Egyetlen gramm Perui kovaföld 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a természetes bélflórát erősíti. Az apró hengerek erős negatív töltésükkel vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, vírusokat, endotoxinokat, gyógyszer- és növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a szervezetből. A férgek, paraziták megsérülnek az éles élek által és elpusztulnak. A termék fogyasztói gyakran jelzik: ”Jobban érzem magam!”. Ez a jobb közérzet abból adódik, hogy minden káros lerakódás eltávolításra kerül a bélrendszerből. A tiszta emésztőrendszer sokkal hatékonyabban dolgozik, jóval több energiához jutunk és így az immunrendszer is hatékonyabbá válik.

Az érrendszer tisztítása

A véráramba felszívódott szilicium-dioxid elvégzi az érrendszer tisztítását is. A tiszta érfalon nincs helye a gyulladásnak. Legújabb kutatások szerint a koleszterin a gyulladásban lévő érfalon képes csak letapadni. Rendszeres használat során a szilícium-dioxid beépül az artériák falába, így hatással van a szívre is. Továbbá a tüdő létfontosságú szöveteinek tisztulásában is a segítségünkre lehet. Nem halmozódik fel a szervezetben és ezért fontos, hogy a napi kiegészítés következetesen meglegyen. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy nincs káros mellékhatása a fel nem szívódott szilícium-dioxidnak. Nem kell tartani a túladagolástól, a felesleges mennyiség automatikusan távozik a véráramon, a vesén és a beleken keresztül.

FITOVITAL MARHAKOLLAGÉN peptid por és kapszula

kollagen5

Mire jók a kollagén peptidek:

  • Bőr és haj
  • Csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállítja újabbak kialakulását, kisebb ráncokat segít eltünteti.
  • Fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét.
  • Fokozhatja a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát.
  • Növelheti a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.
  • Csökkentheti az arcbőr zsírosságát, így az akné előfordulását, súlyosságát.
  • Vastagabb, sűrűbb hajhoz, gyorsabb hajnövekedéshez segít.
  • Csökkentheti a szeborreát (a hajzsírosodást és a korpásodást).
  • Csökkentheti a diffúz és férfias típusú hajhullást (férfiaknál és nőknél is).


Továbbiak:

  • Csökkentheti az ízületi fájdalmakat.
  • Fokozhatja az alvás hatékonyságát (a glicin-tartalma miatt).
  • Fokozhatja a tanulási képességet, az emlékező-, felidéző-képességet stimuláció nélkül (glicin).
  • Fokozhatja a nagyagyban az új idegsejtek termelődését (erre csak egérkísérletet végeztek).
  • Segítheti csökkenteni az étvágyat az emésztőrendszer által termelt hormonok kiegyensúlyozása által.
  • Fokozhatja a perifériális keringést (fejbőr és ujjak).

 FITOVITAL MÁRIATÖVISMAG OLAJ

mariatovis

100%-os hidegen sajtolt olajunk nagyon népszerű, ha méregteleníteni szeretnénk a májunkat, könnyebbé tenni az epe termelést. Nem csak annak ajánlott, aki sok gyógyszert fogyaszt vagy alkoholt iszik, hanem évi 1x egy tavaszi méregtelenítő kúrán belül érdemes fogyasztani. A termék hidegen sajtolással készült, semmilyen hőkezeléssel nem találkozik. A májsejtek regenerálódásáért a népi gyógyászatban is elsőszámú gyógynövény a máriatövis. A máj epetermelésének serkentésére is jótékony hatással van. Tisztításra, méregtelenítésre, zsírmájra tökéletes kiegészítés lehet a FITOVITAL MÁRIATÖVISMAG OLAJ. Gyulladáscsökkentő hatású, hiszen omega vegyületeket is tartalmaz az olaj, illetve flavonoidokat. Bizonyos esetekben a pikkelysömör és ekcémák  gyógyításában is hatékonynak bizonyult.

mariatovis99

FITOVITAL GYÖMBÉR kapszula

gyomber8

Emésztési zavarok

A gyömbérnek az emésztőrendszerre kifejtett jótékony hatását tanulmányozták a legtöbbet. Lényegesen csökkenti a hányingert, akár utazási rosszullétről, terhességi émelygésről, vagy műtétek és kemoterápia utáni kellemetlenségekről legyen szó. Segíti az emésztést, csökkenti a puffadást és a flatualenciát. Egyes tanulmányok lehetségesnek tartják a gyomorfekély és a felső emésztőszervi vérzések gyömbérrel való gyógyítását.

Anyagcsere-betegségek

A gyömbér jelentősen csökkentheti a koleszterinszintet. Állatkísérletek bizonyítják, hogy a gyömbér csökkenti a vérzsírszintet. Szintén állatokon végzett kísérletek igazolták, hogy a frissen csavart gyömbérlé csökkenti a vércukorszintet, javítja az inzulin felhasználását. Viszont még nem nyert bizonyítást, hogy ezek a hatások az emberi szervezetben is ugyanúgy mennek végbe.

Gyulladásos betegségek

A gyömbér összetevőinek gyulladáscsökkentő hatását migréntől, reumás panaszoktól, csont- és izomfájdalmaktól szenvedő betegeken tanulmányozták. A naponkénti 1-2 g szárított, vagy 5 g friss gyömbér fogyasztása minden páciensnél csökkentette a tüneteket és a panaszokat. A gyömbérfogyasztás az izomfájdalmak csökkentésében bizonyult a leghatásosabbnak. A 3 hónaptól 2½ évig terjedő tanulmány ideje alatt a páciensek semmiféle mellékhatásról nem panaszkodtak.

FITOVITAL HAL KOLLAGÉN PEPTID

halkollagen34

A kollagén az ember szervezetében jelenlévő egyik típusú fehérje, vagyis építőelem, amely testszerte mindenütt jelen van, a csontokban, a bőrben, az izmokban, az inakban, a szalagokban, a szövetekben, a vérerekben, és a szerkezeti épségért, rugalmasságért felel, egyfajta ragasztóanyag.

A Fitovital halkollagén peptidek a többi állati eredetű kollagénnél kisebb részecskeméretűek, ezért a kollagénfajták között a legjobb a felszívódással képesek hasznosulni az emberi szervezetben.

A halkollagén peptid az I-es típusú kollagének közé tartozik, amit tengeri halakból nyernek ki. Ez a legtisztább típus, valamint ez áll legközelebb az emberi szervezet által előállítotthoz. Ráadásul közel 100%-ban hasznosul és másfélszer hatékonyabban szívódik fel. Ezért ez a legdrágább kollagén, ugyanis különösen tiszta, kiemelkedő minőségű alapanyag, amely rendkívül hatékonyan segít megtartani a bőr rugalmasságát, illetve kiváló anti-aging hatással is rendelkezik.

A halkollagén napról-napra népszerűbb, ami a kiemelkedő eredményeinek köszönhető. Alacsony a molekulamérete, így könnyebben emészthetőbb, mint más forrásból származó társai. Ezen felül kiemelkedő a biohasznosulása is, ezért a szervezet hatékonyabban tudja alkalmazni a sejtmegújító, szövetépítő és öregedésátló tulajdonságait. 

  • öregedésgátló, hidratálja és fiatalítja a bőr
  • feszesíti a kötőszövetet, fellép narancsbőr ellen
  • enyhít a bőrcsíkok és egyéb bőrhibák megjelenésén
  • csökkentheti a hajritkulást és hajszárazságot
  • táplálja és erősíti a körmöket
  • mozgékonyan tartja az ízületi porcokat
  • növelheti a csontsűrűséget
  • erőt ad az izmoknak
  • fiatalon tartja az ínakat és szalagokat
  • regenerálja a bélnyálkahártyát
  • védi a szem szaruhártyáját

FITOVITAL EZÜSTKOLLOID OLDAT

ezustkolloid

Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid vöröses vagy átlátszó színű folyadék, létrehozásánál ionizált vízbe ezüst részecskéket - úgynevezett kolloidokat - kevernek.

A Fitovital Ezüstkolloid oldat kiváló  fertőtlenítő. Segíthet elpusztítani a vírusokat, baktériumokat és a gombákat is, ezért hatékonyan használható többek között fogínygyulladás, fogszuvasodás, bőrgomba, körömgomba valamint kisebb sebek, horzsolások esetén.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni az ezüst jelenlétében, ezért az ezüstkolloid oldat kiváló vírus-, baktérium- és gombaölő hatású. Bőrbetegségek esetén is alkamazható

Teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt.

Alkalmazható:

  • Szájöblögetőként: torokgyulladásnál, fogínygyulladásnál, a szájnyálkahártya sérüléseinél.
  • Segít a gyorsabb gyógyulásban, csökkentheti a gyulladást és a torokfájdalmat.
  • Megszüntetheti a kellemetlen leheletet. 
  • Irrigáló szerként: gombás- és bakteriális hüvelyi fertőzések esetén alkalmazható, a problémát okozó mikroorganizmusok elpusztítására.
  • Lemosó- és borogatószerként: bőrbetegségeknél, bőr- és körömgomba esetén, pattanások, kelések, kiütések, ótvar, kisebb vágott sebek és horzsolások kezelésére.

HEMPLEY CBD OLAJ
5%,10%,15%

hempley cbd (3)

Számos népbetegségre nem volt eddig olyan természetes és szervezetkímélő megoldás amit naponta lehetett volna alkalmazni. A CBD olaj azonban új alternatívát jelent, mely étrend-kiegészítőként fogyasztva jótékonyan járul hozzá mindennapjainkhoz. Sajnos a magyar szabályozás a legtöbb európai ország szabályozásától eltérően nem teszi lehetővé a CBD étrend-kiegőszítőként való forgalombahozatalát. Az általunk forgalmazott Hempley CBD olaj összetétele ugyan 100%-ban megegyezik sok nyugat-európai országban étrend-kiegőszítőként regisztrált CBD olaj összetételével, hazánkban a kozmetikai felhasználás engedélyezett, ezért a készítmény kozmetikai regisztrációval rendelkezik. A belsőleges fogyasztást nem javasolhatjuk, ennek ellenére oldalunkon tájékozódhat mire használják a CBD olajat azokban az országokban, ahol étrend-kiegőszítőként forgalomba hozható.

A kutatások igazolták, hogy a kannabisz olaj szedése segíthet leküzdeni a migrént, az alvászavart, a szorongást és a stresszt, de az is beigazolódni látszik, hogy kedvező hatással van a cukorbetegek, az ADHD-val és a Parkinson-kórral küzdők szervezetére is.

A kannabisz olaj ellenőrzött körülmények között, a legfejlettebb eljárással készül, ennek köszönhetően az alapanyagok nem veszítenek minőségükből.

Tegye próbára Ön is termékeinket!

Mi is a CBD olaj?

Napjaink csodaszerének számít a CBD olaj (kender olaj, kannabisz olaj), mely étrend-kiegészítőként is forgalmazható az USA-ban és a legtöbb európai országban.

Rengeteg kutatás folyik a kannabisz olajban megtalálható CBD gyógyhatásának széleskörű igazolására és számos olyan hatásra mutattak rá, amely kapcsolatban áll a Parkinson kórral, a migrénnel a cukorbetegséggel és további  6-7 összetettebb tünetcsoporttal. Segítséget nyújthat az alvázavarokkal kapcsolatban is.  Megfigyelhető, hogy javítja az alvás minőségét, de a mai kor népbetegségére, a stesszes állapotra is jótékonyan hat.

A CBD olajat a kenderből növényből kivonatolják. A Hempley CBD termékeket a CO2 (szén-dioxid) extrakcióval állítják elő, mely a legfejlettebb eljárás és kíméletesen őrzi meg a kannabioidok és terpének minőségét a felhasználásig.

cbd55

A CBD olaj kozmetikai felhasználása:

Arcon csökkentheti az arcbőr öregedését, az akne, az ekcéma kialakulását, a bőr gyulladását. Testen alkalmazva aktív sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek segítheti az izmok regenerálódását. Izületi gyulladások esetén csökkenhet a fájdalom, visszérpanaszoknál az úgynevezett nehéz láb érzés. Pikkelysömör vagy bármilyen bőrbetegség kiegészítő kezelésére is hatékony lehet. Migrén ellen is alkalmazható.

Mi a "plusz" a Hempley CBD olajokban?

A CBD mellett a Hempley CBD olajak tartalmaznak még egyéb kannabinoidokat, valamint terpéneket is (természetes íz- és illatanyagok) melyek a növényben természetesen előfordulnak. 

A kannabisz olajban is megtalálható kannabinoidok erősítik egymás hatásait, míg a terpének ezt finomhangolják. Ez a szinergia még hatékonyabbá teszi a CBD olajat, ami egy plusz (+) jelet érdemel!

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása