WTN-WiseTree Naturals termékek

2024. április 29.
259
0060020

Aki az egészséges élet híve, az nem csupán a táplálkozásával, hanem a szervezetébe kerülő más anyagokkal is körültekintő, például az étrend-kiegészítőkkel. A WTN elkötelezett híve annak, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyeket nyugodt szívvel szednek ők is, illetve javasolnak családtagjaiknak és gyerekeiknek is.

Vannak olyan dolgok, amelyeknek a negatív hatását látszólag nem tudod kizárni (pl. globális környezetszennyezés, magasfeszültségű távvezetékek ionizáló hatásai stb), de a legtöbb dolog mégiscsak tőled függ. Nagyon nem mindegy, hogy milyen vízzel és élelmiszerrel táplálod a tested, ezek hogyan készültek, milyen adalékanyagokat, toxinokat stb. tartalmaznak. És még az egészségesnek kikiáltott táplálékok közül is azt kell kiválasztanod, ami a számodra megfelelő, hiszen attól, mert valami egészséges a többségnek, még egyáltalán nem biztos, hogy számodra is jó!

20220112_eat-clean-1

Ugyanígy, a mindennapok stressze és még inkább ennek az általad választott megélési módja fogja eldönteni, hogy mennyire fog mindez nyomot hagyni az idegrendszereden, az emésztőrendszereden, az immunrendszereden vagy a hormonháztartásodon. Lesz-e olyan következmény, amely miatt szakemberhez kell fordulnod, vagy éppen csak saját fejlődésed egy újabb állomásaként éled meg a történeteket. A számodra megfelelő mozgásforma - ami nem feltétlenül egy trendi, óriásplakátokon hirdetett – kiválasztása szintén a te felelősséged.

Ahogy, nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen étrend-kiegészítőt, vagy kozmetikumot választasz magad és környezeted számára. Kulcsfontosságú, hogy valóban minőségi hatóanyagokat pótolj, amihez viszont át kell látnod a marketingködön. Ne dőlj be annak, hogy egy cég azt hirdeti magáról, hogy a legjobbat akarja neked, vagy, hogy svájci és norvég tudósok dolgoznak éjt nappallá téve az egészségedért. A valóság ettől nagyon messze van, és elkerülhetetlen, hogy bizonyos jól meghatározható szempontok alapján válassz, már ha elfogadod, hogy saját magad felelsz az egészségedért.

A WiseTree Naturals pl. ezért készít folyamatosan olyan videókat, amelyek nem márkákról, hanem hatóanyagokról szólnak, segítve így azt, hogy tényleg a termék összetételének a minősége alapján tudj dönteni. Így talán kevésbé kerül olyan termék a kosaradba, amiben a silány minőséget egy csillogó marketingköntösbe öltöztették.

Ha egy terméket szeretnének létrehozni, akkor először megállapítják, hogy milyen anyagoknak kell belekerülni és azokból a hatóanyagokból a biológiailag legjobb molekulaformákat választja ki. Ebben nincs kompromisszum! 

Úgy tartják szem előtt a vásárlók érdekeit, mintha ők maguk lennének azok, akinek ezek a termékek készülnek.

0060021

De nézzünk néhány terméket, mi mindenre is lehetnek hasznosak számunkra.

Az Ashwagandha számos kedvező élettani hatása közül néhány:

  • ellenállóvá tehet a stresszel szemben
  • javíthatja az alvás minőségét, segíthet álmatlanság esetén
  • csökkentheti a mellékvese kortizol szintjét
  • rendezheti a stressz következtében létrejövő vérnyomás-, pulzus-, vércukorszint- elváltozásokat
  • élénkítheti a memóriát
  • javíthatja a kognitív és pszichomotoros teljesítményt
  • jótékony hatással lehet az agyi idegsejtek közötti információátvitelre
  • antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik
  • lassíthatja az öregedést
  • javíthatja az energiaszintet és a mitokondriumok egészségét
  • gyulladáscsökkentő hatása lehet (pl. ízületi gyulladás csökkentő)
  • segítheti a betegségekkel szembeni védekezést
  • az izomtömeg és izomerő jelentős növekedését eredményezheti
  • növelheti a spermiumok számát
  • emelheti a tesztoszteron mennyiségét férfiaknál
wtn_etrendkiegeszito_ashwagandha_komplex_uj

WTN Ashwagandha

A cink egy esszenciális nyomelem, amely részt vesz többek között, az immunrendszer működésében, a véralvadási és sebgyógyulási folyamatokban, az enzimatikus folyamatok szabályozásában, valamint a mikro-, és makrotápanyagok anyagcseréjében. A cink hatással van a pajzsmirigy működésére is azáltal, hogy hozzájárul a pajzsmirigy hormonok egymásba alakulásához, amelynek következtében a T4-ből, aktív T3 lesz. Érdekes lehet az is, hogy az agyalapi mirigyen keresztül befolyásolni tudja a TSH szintet is, ezért pajzsmirigy problémák esetén fontos lehet az esetleges cinkhiány felderítése.

Milyen tünetek utalhatnak cink hiányra?

  • fokozott fáradékonyság,
  • gyengeség érzet,
  • csökkent védekező képesség; gyakori megbetegedések,
  • erős hajhullás,
  • étvágytalanság,
  • szag-, és ízérzékelés romlása,
  • bőrproblémák (pl.: ekcéma),
  • emésztési problémák,
  • pszichés zavarok,
  • pajzsmirigy működés zavar.

wtn_etrendkiegeszito_cink_komplex_csepp_kb_60_adag_feher_uveg

WTN Cink komplex csepp

A WTN Haj- és körömvitamin olyan vitamin, nyomelem, aminosav és növényi hatóanyag kivonatok speciális kombinációját tartalmazza, amelyek segíthetik a haj- és körömnövekedést, csökkenthetik a hajhullást és javíthatják a haj- és körömegészséget.

  • tartalmazza a haj- és a köröm növekedéséhez szükséges tápanyagokat,
  • fokozhatja a vérkeringést, ezáltal a hajhagymák, a körömágyak optimális tápanyagellátását,
  • növényi kivonatai aktiválhatják a hajnövekedést serkentő hírvivő molekulákat, illetve gátolhatják a hajnövekedésre negatívan ható enzimeket.
wtn_etrendkiegeszito_haj_es_koromvitamin7

WTN Haj- és Körömvitamin

Calendula Fitopontjainkban várunk titeket a hét minden napján szeretettel.

Várjuk Fitopontjainkban, ahol a blogban szereplő termékeket megtalálja!

Calendula Fitopont Széll Kálmán tér

Calendula Fitopont Etele Pláza

Calendula Fitopont Westend

Calendula Fitopont Budaörs

Calendula Fitopont Soroskár

Calendula Fitopont Solymár

Calendula Fitopont Maglód

Calendula  Fitopont Székesfehérvár

Calendula Fitopont Dunakeszi

Calendula Fitopont Kecskemét

Calendula Fitopont Debrecen

wtn_etrendkiegeszito_d3_k2_a_vitamin_csepp

WTN D3-K2 csepp

D-vitamin K2 és A-vitaminokkal együtt, de miért?

A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban. Ráadásul védelmet is nyújtanak a D-vitamin toxikus hatásaival szemben.

K2-vitamin hiányában a D-vitamin többet árthat, mint használna. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be. A K2 vitaminnál nagyon fontos, hogy az étrend-kiegészítő transz formában tartalmazza, ráadásul azt is min. 95%-ban, így a cisz formában lévő K2-vitamin minimális mennyiségben van csak jelen, ugyanis csak a transz formában lévő K2-vitamin tudja élettani szerepét betölteni.

Az A-vitamin feltétele a D-vitamin hasznosulásának és működésének. Itt nagyon fontos a dózis ugyanis a túl sok épp olyan káros, mint a kevés! A WTN D3-K2-A-vitamin komplexben optimális mennyiségben van benne, az ajánlott napi bevitel közel fele. A multivitaminok jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az A-vitamint, a napi javasolható adag akár többszörösét is, amely veszélyeket rejthet! A béta-karotin formában történő A-vitamin pótlás ráadásul sok esetben nem vezet eredményre, mivel a szervezet átalakító folyamatai nem elég hatékonyak (a béta-karotin az A-vitamin elővegyülete).

wtn_etrendkiegeszito_myo_inozitol_komplex_kromos_eleszto

WTN Myo-inositol

Gondoltad volna, hogy az inzulin, amely a cukor vérben lévő szintjét hivatott csökkenteni – szintén egy hormon?! Az inzulinhormont a hasnyálmirigy bocsátja a véráramban.

Az inzulinrezisztencia állapotá-ban a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye, hogy a glükóz nem jut be a sejtekbe, éheznek. A vérben így magas cukorszint mérhető, amely a sejtek optimális működését is gátolja.

 Az inzulinrezisztencia tünetei:

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az inzulinrezisztencia jellemző-en, kísérője több komoly nőgyógyászati problémának is. Úgy, mint:

  • a PCO, PCOS állapotában
  • androgén tünetek megjelenésénél is felfedezhető,
  • pajzsmirigy alulműködés és
  • ösztrogén dominancia során is megjelenhet.

Amennyiben természetes módon is szeretnéd a gyógyulás folyamatát támogatni, hívd segítségül a WTN Myo-inozitol komplex készítményt! A myo-inozitol (myo inositol) hatása és a jótékony összetevők szinergiája segítheti a hormonműködés egyensúlyának beállítását. A sejtek inzulinfelismerő képessége javulhat, ezáltal a vérben lévő cukorszint normalizálódhat. A hastájéki zsírtöbblet csökkenésével pedig a közérzeted és az önbizalmad is növekedhet.

Termékenységi problémák esetén is remek támogatást jelenthet a myo-inositol komplex. Az N-acetil cisztein az inzulin érzékenység javításán túl a fertilitás (termékenyég)  fokozásához is hozzájárulhat.

Gondoltad volna, hogy

  • A petesejtek minőségét javíthatja
  • Növeli az ovuláció megvalósulásának esélyét!
wtn-etrendkiegeszito-rozsagyoker-komplex-uj-flakon
WTN Rózsagyökér kapszula

A WTN Rózsagyökér komplex saját erőforrásaid mozgósításával segítheti mindennapi feladataid könnyebb megoldását.

Alvásproblémák, súlyproblémák, ekcéma, visszatérő derékfájdalom? A stresszre gondoltál már?

A stressz nemcsak a hangulatodra nyomhatja rá a bélyegét, hanem rengeteg krónikus betegségre hajlamosíthat, sőt megjelenése és tartós fennállása a szervezetben is komoly válaszreakciót indíthat el. Amennyiben a külvilágból érkező stresszorokat nem hatástalanítod, komolyan veszélyeztetheted szervezeted egészségét.

Az optimális mentális és fizikai aktivitás fenntartása érdekében érdemes étrend-kiegészítővel is támogatni a szervezetet. A rózsagyökér és a kapszulában található egyéb gyógynövények kombinációjának köszönhetően, stresszoldó, feszültségoldó, méregtelenítő és antioxidáns hatás feltételezhető.  Az említett növények együttes alkalmazása képes lehet hatékonyan védeni a szervezet egyensúlyát a stressz ellen, és megtartani a sejtek anyagcsere folyamatait.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása